Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Анкета-опитувальник для ВПО

Анкета-опитувальник для ВПО

У зв’язку із російською збройною агресією понад 11 млн українців були вимушені покинути місця свого постійного проживання, переселитися в безпечніші регіони країни або виїхати за кордон. Тому зараз вкрай актуальними є питання щодо соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у громаді їх перебування через усунення перешкод у реалізації їхніх прав і свобод, забезпечення доступу до адміністративних, соціальних, культурних та інших публічних послуг, а також створення умов для розкриття потенціалу і посилення можливостей ВПО.

Просимо Вас взяти участь в опитуванні, метою якого є дослідження основних проблем та потреб, які виникають у соціалізації та інтеграції ВПО у громаді тимчасового перебування.

Опитування проводиться відділом з питань соціального захисту Петрівської сільської ради

Нам дуже важлива Ваша думка, і ми сподіваємося на Ваші щирі відповіді. У будь-якому разі Ваша участь у дослідженні буде дуже корисною для нас і допоможе у вивченні даного питання.

Опитування проходить за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNXBYks5XonUC90UJz97xdthN0wgS45WwvOfs-kuitnne6zw/viewform

 

Google Docs

АНКЕТА-ОПИТУВАЛЬНИК "ПОТРЕБИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ НА ТЕРИТОРІЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ"

У зв’язку із російською збройною агресією понад 11 млн українців вимушені покинути місця свого постійного проживання, переселитися в безпечніші регіони країни або виїхати...

12 березня 2024

1.  
СКАЧАТИ ФАЙЛ