Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Ремонт укриття в Петрівському ліцеї

Ремонт укриття в Петрівському ліцеї

14 березня відбулася приємна подія у нашій громаді. Лише два місяці минуло з часу переговорів та домовленостей Петрівської сільської ради та громадської організації “Ротарі Клуб Київ», а вже сьогодні укриття у Петрівському ліцеї фактично готове приймати своїх відвідувачів.
 
Було здійснено ремонт сходів, фарбування стін, ремонт підлоги та стелі, облаштування санітарних приміщень, електромонтажні роботи.
 
«Громадська організація «Ротарі клуб Київ» вже не вперше бере участь уфінансуванні різних проєктів у нашій громаді. За що ми, звичайно, безмежно їм вдячні», - розповів Петрівський сільський голова Радіон Старенький.
 
«Це дуже складно, коли в укритті і ліцеїсти, і жителі громади, тому ми вирішили виокремити частину підвалу, яка до цього ще не використовувалася ліцеєм, і звернулися з проханням облаштувати там укриття», - розповіла директор закладу Ольга Петровська.
 
Голова правління ГО “Ротарі Клуб Київ» Тетяна Кузьміч у свою чергу пообіцяла найближчим часом завезти меблі до укриття, щоб його відвідувачі почували себе затишно та комфортно.

19 березня 2024