Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради

Заступник сільського голови

СІРЧЕНКО КАТЕРИНА ГРИГОРІВНА

Приймальні дні

Понеділок: 13.00 – 17.00

Адреса прийому громадян:

с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 171, 3 поверх, 34 кабінет.

тел. (04596) 45-145.

 Біографічна довідка

Народилася 11 травня 1991 року в місті Фастові Київської області. Громадянка України.

Має дві вищі освіти. У 2013 році закінчила Академію муніципального управління за спеціальністю «правознавство» та у 2019 році Національну академію державного управління при Президентові України, спеціальність «Публічне управління та адміністрування».

Трудову діяльність розпочала у 2012 році в Київській обласній раді, обіймала посади помічника голови ради відділу забезпечення керівництва (патронатна служба), головного спеціаліста, заступника начальника відділу нормативно-правової роботи юридичного управління.

 З 2015 року почала працювати у Вишгородській районній раді Київської області на посаді начальника відділу з юридичного забезпечення та нормативно-правової роботи, з 2017 по 2020 роки – керуючим справами виконавчого апарату.

З 01 грудня 2020 року затверджена на посаді заступника Петрівського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Нагороджена Почесною грамотою та Подякою Київської обласної ради, Подяками Вишгородської районної ради та Вишгородської районної державної адміністрації.

Проживає у м. Вишгород.

Неодружена.