Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Петрівської сільської ради

Сьогодні, 28 березня, у приміщенні сільської ради у с. Лютіж відбулось засідання виконавчого комітету.

Внесено зміни до евакуаційної комісії Петрівської сільської ради та включено до її складу Лопотуху Аліну Миколаївну, спеціаліста відділу з питань цивільного захисту Петрівської сільської ради.

Взято на облік та внесено до фонду захисних споруд Петрівської громади найпростіше укриття, яке знаходиться у Петрівському консультативно-діагностичному центрі у с. Нові Петрівці. Приміщення укриття розраховане на 30-50 осіб, тобто там зможуть перебувати лише працівники медичних закладів.

Затверджено 2 рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені (1 особі) та знищені об’єкти (4 особам) нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Прийнято рішення щодо оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу Петрівської сільської ради «Культурно-освітній центр «Берегиня».

Розглянуто адміністративний протокол та притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу на суму 1360 грн гр. Столярову О.М. по факту порушення меж земельної ділянки у с. Лютіж.

Прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги згідно з Комплексною програмою «Підтримка захисника та захисниці Петрівської сільської територіальної громади та членів їх родин на 2024-2026 роки» та виділено кошти на:


За поданням Відділу соціального захисту ухвалено рішення надати одноразову матеріальну допомогу 17 особам по програмі "Турбота".

Ухвалено список громадян, яким присвоєно нагрудний знак «За заслуги перед Петрівською громадою» - 71 чоловік (8 з яких - посмертно).

Присвоєно 29 поштових адрес. Відмовлено – 3 особам.

Розглянуто ряд питань Служби у справах дітей і сім'ї Петрівської сільської ради.
273 дітям Петрівської громади надано статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

28 березня 2024