Офіційний сайт Петрівської сільської ради

Петрівська
сільська рада
Офіційний сайт
Петрівської сільської ради
  • Новини
  • Опитування мешканців Петрівської громади

Опитування мешканців Петрівської громади

Шановні мешканці (-нки) Петрівської громади!

Петрівська сільська рада продовжує розробку Концепції інтегрованого розвитку.

Концепція інтегрованого розвитку – це документ стратегічного планування, який розробляється із залученням місцевих мешканців, суб’єктів господарювання, і визначає довгострокові, міждисциплінарні, просторові та соціально-економічні пріоритети розвитку території, є вихідними даними для розроблення містобудівної документації на місцевому рівні на принципах сталого розвитку з метою підвищення якості життя, доступності та рівності можливостей, сприяння розвитку соціальних суспільних відносин та ділової активності, оптимізації адміністративної діяльності. У рамках розробки Концепції інтегрованого розвитку проводиться опитування жителів (-льок) громади щодо ідей проєктів, які ляжуть в основу Концепції інтегрованого розвитку.

Ваша думка для нас є важливою та буде врахована при напрацюванні заходів Концепції інтегрованого розвитку території Петрівської сільської територіальної громади.

Приклад: Назва заходу: кіно просто неба Майданчик "кіна просто неба" стане публічним місцем, місцем зустрічі жителів, місцем дискусії що є важливим фактором для функціонування суспільства та залученості населення. Локація - будь-який населений пункт громади, стадіон зі штучним покриттям, подвіря закладу культури, освіти. Очікувані результати: створити місце для відпочинку, поєднати різні вікові категорії в одному місці.

Опитування за посиланням: https://forms.gle/Xduu1WADToJqREnb9

Google Docs Форма пропозицій ідей проєктів у рамках реалізації концепції інтегрованого розвитку Петрівської територіальної громади

29 січня 2024